De AcuGraph - wushudo

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Wat bieden wij
De AcuGraph
Waar traditie en technologie zich verenigen.
 
De AcuGraph is een futuristisch meetapparaat wat ondersteund wordt door allermodernste software voor fantastische resultaten.
 
Chinese geneeskunde heeft als uitgangspunt dat je gezond moet blijven. Hiervoor werd je vroeger regelmatig door de lokale doctor onderzocht en kreeg je oefeningen en voedingsadviezen van hem om gezond te blijven.
 
De AcuGraph maakt dit op een eenvoudig manier mogelijk in de 21e eeuw. De resultaten laten zien waar eventuele zwakheden in je gezondheid zijn, zodat het op tijd herstelt kan worden, nog voordat je klachten krijgt.
 
De AcuGraph kan van een ontspannende massage met persoonlijke aanpassingen echt een preventieve therapie maken.
 

Wat doet de AcuGraph allemaal?
 
* De AcuGraph toont de progressie van de behandeling op een objectieve manier
Het objectieve bewijs toont je precies het probleem, laat zien hoe je het verbetert en levert het bewijs van de resultaten.
De grafieken en afbeeldingen laten je in een oogopslag zien wat er aan de hand is
Met de AcuGraph krijg je per mail een compleet en duidelijk verslag van de behandeling, inclusief voedingstips om je gezondheid makkelijk te verbeteren.
* Hij laat je de qi ‘zien’, dit kun je met anderen delen.
Met de AcuGraph krijg je een real-time bewijs van de toestand van de kanaal of meridiaan energie (qi).
Door het bewijs dat de AcuGraph je levert heb je meer vertrouwen in de behandeling. Het is technologie die je kunt vertrouwen.
De AcuGraph verzamelt zijn informatie in een eenvoudig, twee minuten durend onderzoek, waarbij het snel punten op de handen en voeten meet.
Je kunt erop vertrouwen dat de AcuGraph je iedere keer weer de juiste informatie levert.
De AcuGraph toont de uitslag in negen verschillende grafische stijlen, die je ieder de informatie op een gemakkelijk te lezen manier geeft in een full-color rapport.
 
Wat kost een meting van de AcuGraph?
Dit technologische hoogstandje met een uitvoerig en duidelijk full-color rapport levert je waardevolle kennis op over je gezondheid voor een bedrag van slechts € 50,00 per meting.

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu