Vreeling Deep Tissue hoofdmassage - wushudo

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Wat bieden wij

De Vreeling Deep Tissue hoofdmassage

Soort massage/intensiteit: van zacht tot zeer stevig

 Chronische spierspanning - anti-hoodpijn - anti aging - ontspanning


Het gezicht vormt samen met de handen en voeten de uiteinden van ons lichaam, de extremiteiten. Met ons gezicht treden we de wereld tegemoet, met onze ogen maken we oogcontact met de ander. Met onze neus halen we adem, ruiken we de ander en briesen (niezen) we de ander uit onze buurt. Met onze mond kunnen we eten, drinken, proeven, praten, zingen, ademen en schreeuwen. 
Bij al die functies worden tientallen spiertjes gebruikt en bij overmatige belasting kunnen deze overbelast raken. Let eens een keer een dagje bijvoorbeeld op je lachspieren die je niet alleen bij het werkelijke lachen maar ook bij het beleefdheidsglimlachje aanspant. Je zult versteld staan. En al die spieren rond je mond, je ogen en oren, hoofd, schedel en nek vinden het heerlijk om zo af een toe eens helemaal losgemaakt te worden.

Bij de Vreeling Deep Tissue gezichtsmassage wordt niet uitsluitend het hoofd behandeld maar ook de nek en schouders en een stukje decolleté. 
Op een diep niveau, dieper dan bij de veruit de meest gangbare gezichtsmassages en bindweefselmassages, worden spieren, weefsels en collageenvezels losgemaakt en als het ware weer opgeschud. 
Ook de zachte aanraking en energie vormt een wezenlijk deel van deze massage!


We bieden de Vreeling deep tissue gezichtsmassage aan op twee manieren, te weten als anti-hoofdpijnmassage en als anti-agingmassage. De prijs bedraagt € 40,00 per 30 minuten. 
Deze massage is erg populair. Waarom? Simpelweg omdat het werkt. 

Naast deze nuttige effecten is het genieten zelf ook een belangrijk motief voor veel klanten. Want hoe heerlijk is het niet als de spanning rond de schedelrand wordt weggenomen, of de spanning rond de kaaklijn en het jukbeen.  Vermoeide ogen, vermoeide hersens komen tot rust. Spanningshoofdpijnen verminderen of lossen zelfs op. De massage wordt uitgevoerd door een mannelijke masseur.


 
 
 
 
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu